Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Katus Attila

Nők Napja címmel egész napos sportprogramot szervezett Békéscsaba önkormányzata a HISZEK Benned Sport Program részeként. A rendezvényen Katus Attila aerobik edzésén vehettek részt a mozogni vágyó hölgyek.

A békéscsabai önkormányzat hat program megvalósítására nyert százszázalékos intenzitású támogatást, 9,9 millió forint mértékben az EMMI Sport Szakállamtitkárságától. A Nők Napja című egész napos program is ennek a részeként valósulhatott meg. A sorrendben hatodik rendezvény a záróesemény volt.

A rendezvényen részt vett Katus Attila életmód-tanácsadó is, aki szerint nagyon fontos, hogyan éljük az életünket. Oda kell figyelnünk testünk és lelkünk egészségére, melyhez nem kell feladni a szokásainkat, mindössze cél kell hozzá.

A sportoló szerint, amikor döntéseinket meghozzuk, 80%-ban próbáljunk az egészség irányába menni, akkor fittek maradhatunk és egészséges életet élhetünk.

 

A békéscsabai sportiroda tervei között szerepelt egy olyan egész napos rendezvény, melynek központi témája a testmozgás és az egészséges életmód volt. A nemrég megtartott Nemzetközi Nőnap alkalmához közeli időpontot választottak, éppen ezért a programok összeállításánál a hölgyek számára igyekeztek kedveskedni.

A színpadon a testmozgásé volt a főszerep. Emellett az érdeklődőknek lehetőségük volt arra is, hogy a standoknál kipróbáljanak különböző mozgásformákat, valamint betekintést nyerjenek a legkülönfélébb módszerekbe, melyek az energikus élet elérését segíthetik elő.

Palkó Noémi aerobik edző is megmozgatta a hölgyek izmait, egy igen aktív mozgást igénylő sporttal, a Kangoo-val. Ehhez a sporthoz csupán egy speciálisan kialakított cipőt kell a lábunkra húzniuk és máris nekikezdhetett bárki a kalóriák égetéséhez. Mint megtudtuk, erre a sportágra a korosztály és a súlykorlát nem igazán jellemző.

A szervezők az eseményt sikernek tekintik, mind a jó hangulat, mind pedig a nagy látogatottság szempontjából is.