Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Megye futás

12 nap, 52 település és 580 kilométer. Ezek a számok jellemzik az immár IV. alkalommal életre hívott Megyefutást, mely Tóth László békéscsabai futónagykövet vezetésével indult el kedd reggel. A cél elsősorban a mozgás, a futás népszerűsítése, ennek megfelelően a megye minden szegletét bejárja a kezdeményezés, melyhez minden helyszínen lelkes diákcsapatok, valamint amatőr és profi sportolók is csatlakozhatnak. A további állomásokról a békéscsabai futónagykövetek egyik legismertebb közösségi oldalán tájékozódhatnak az érdeklődők.

A Szent István térről indult el a már hagyományos békéscsabai kör, mely után Doboz felé vették az irányt a sport szerelmesei. Sokan - köztük Bíró Csaba is úgy gondolja, hogy a sport nagyon fontos a testünknek-lelkünknek, ezért ő is elhatározta, hogy csatlakozik egy darabon a futók táborába.

Még bőven akad kilométer a futók előtt és szinte minden településen izgatottan várják majd az érkezésüket. Mint megtudtuk, a programnak minden bizonnyal lesz folytatása, a folyamatos bővülés- és a nagy népszerűségnek köszönhetően. 

Címkék: