Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

tollaslabda

Már ötödik éve, hogy a nyár minden hétfőjén megrendezik a Sporthétfő elnevezésű családi programot Békéscsabán, a Főtéren. Ez ezen a héten sem volt másként, az érdeklődők kipróbálhatták a ping-pongot vagy a tollaslabdát is.

A Sporthétfő elsődleges célja, hogy az egyesületek bemutatkozhassanak, és bemutassák a lakosoknak, hogy hány féle sportolási lehetőség rejlik Békéscsabán. Az egyik ilyen lehetőség városunkban a tollaslabda, amit ki is próbálhattak az érdeklődők.  Az egyesületük fontosnak találja, hogy minden évben bemutassa ezt a sportot Békéscsaba Főterén. Kérdésünkre elmondták mivel készültek a gyerekeknek.

Nem csak sportegyesületekkel találkozhattak a kilátogatók ezen a héten, hanem informálódhattak különböző túrákról is. Aki szeret hegyet mászni, vagy gyönyörű helyeken túrázni, az is megtalálhatta a magának való programot.

24 órás, maratoni programot rendeztek Békéscsabán.

Nemrégiben alakult meg a Békéscsabai Lakótelepi SE Tollaslabda Szakosztálya Mitykó László vezetésével. Az új szakosztályt a dinamikus fejlődés jellemzi, ezt jelzi a 24 órás tollaslabda, amelyet első alkalommal rendeztek. A helyszín a Vásárhelyi Pál Szakközépiskola és Kollégium tornatermébe volt, a rendezvény célja a sportág országos, megyei és városi népszerűsítése, a fiatalok körében a sportos életmódra való felhívás.

Címkék: