Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Londoni Atlétikai Világbajnokság

Világbajnoki bronzéremmel lett gazdagabb Békéscsaba Dr. Baji Balázs által. A Londoni Atlétikai Világbajnokságon 100 méteres gátfutáson csupán az olimpiai bajnok és a tavalyi világbajnok tudta megelőzni.

 

 

Hétfő este tartották az atlétikai világbajnokság londoni döntőjét, ahol a békéscsabai Baji Balázs egyéni rekorddal harmadik helyezést ért el. Baji teljesítménye nem csak Békéscsaba számára egyedülálló - 30 éve nem volt rá példa, hogy világbajnoki döntőbe jusson magyar versenyző 5000 méternél kisebb távú versenyszámban. Stábunknak nyilatkozott Balázs egykori edzője a nagyszerű teljesítményről.

 

Tóth Sándor

edző

KOPP Békéscsabai Atlétikai Club

 

„Egy fantasztikus versenyzéssel szerzett bronzérmet Magyarországnak és sporttörténelmet írt, hiszen 30 éve nem volt sprinter versenyző világversenyen döntőben, tehát ez egy óriási dolog volt illetve nekünk meg óriási érdem.”