Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

körkérdés

Hamarosan megkezdődik az új tanév! Vannak olyanok akik örülnek neki, de persze olyan iskolás is akad, aki még egy kicsit meghosszabbítaná a nyári szünetet. A tanszereket viszont mindenkinek be kell szereznie még szeptember előtt és a roham még csak ezután kezdődik a boltokban.

 

 

 Az augusztus minden iskolás számára a visszaszámlálást jelenti, azonban ilyenkor nem a VAKÁCIÓ-t betűzik visszafele, hanem a napokat számolják az iskolakezdésig. Az utolsó előtti hetek általában a tanszerek vásárlásával telnek el, de vannak olyanok, akik ilyenkor még próbálják kiélvezni az utolsó napokat és még a szabadságra koncentrálnak.

 

Komócsin Gábor

 

„-Nagyon semmi különös nincsen, kondival, zenével, amivel csak tudom, családdal töltöm, mindent, tehát, semmi extra nincs.

  • -Tanszereket megvetted már?

„-Dehogy, semmi extra. Majd, azt majd utána. Ráér még nagyon.

 

Andó Tamás

 

Mától ismét forróság van az ország területén, így megint megközelítette a 40 fokot a hőmérséklet. Fontos az ilyen körülmények között, hogy ismerjük a különböző hűtési praktikákat, stábunk arra volt kíváncsi, hogy a csabaiak hogyan vészelik át ezt a nehéz időszakot.

 

A nagy melegben ajánlatos kerülni a nehéz, zsíros ételek fogyasztását és érdemes inkább többször egyszerre csak keveset enni. Nagyon fontos, hogy napi 3-4 liter cukor-, koffein-, illetve alkoholmentes folyadékot kell meginni. Arra is figyelnünk kell, hogy a lakásunkban megfelelő hőmérséklet legyen.

 

Kelemen Anna

 

„Éjszakára minden nyitva van…biztos, hogy megfázik”

 

Bartyik Istvánné

 

„Hála istennek nekünk van klíma…kint tartózkodni az utcán.”

 

Kovácsné Mária

 

„Sok vizet iszom…bent vagyok a hűvösbe.”