Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Rally versenyautó

Idén utolsó alkalommal rendezték meg a Sporthétfő elnevezésű családi programot Békéscsabán, ahol az érdeklődők többek között olyan sportokba kóstolhattak bele, mint a szablyavívás vagy a karate, illetve láthattak görhokey meccset és terep rally versenyautót is.

 

2016 év végén alakult Békéscsabán az első jégkorong egyesület. Ilyenkor, a nyár folyamán számukra nagyon nehéz a felkészülés a szezonra, hiszen nincsen megfelelő jégfelület, ahol gyakorolni tudnának. A Sporthétfő remek lehetőség arra, hogy a gyerekek felhúzzák a mezt és görhokeyzzanak ez kicsit, ami ugyan hasonlít a jégkoronghoz, de leginkább csak külsőségeiben. Az egyesület jelenleg felnőtt csapat nélkül az utánpótlás beindításán fáradozik. Ez remekül működik, hiszen az első évben még csak két-, idénre azonban már három utánpótlás csapata lesz a Csabai Farkasoknak. 2017 elején a klub három jégkorongtornát is rendez Békéscsabán.

 

Kiss Roland

sportigazgató

Csabai Farkasok