Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Dr. Almási Kitti

A Nyitott Akadémia első állomásán, a Csabagyöngye Kulturális Központban tartott előadást az irigységről, a kibeszélésről és a rosszindulatról Dr. Almási Kitti klinikai szakpszichológus.

A legtöbben hajlamosak vagyunk csak azt látni, amit a másik elért, de a sikerhez vezető utat, ami általában küzdelmekkel, nehézségekkel, kudarcokkal, fájdalmakkal van kikövezve, nem vesszük figyelembe. Másoknak bántó és gúnyos megjegyzéseket teszünk az irigyelt személyről. Az elismert pszichológus legújabb előadásában azt a kérdést vizsgálta, hogy milyen okok állhatnak a kapcsolatainkat sűrűn átszövő irigység, rosszindulat, kibeszélés hátterében.

Dr. Almási Kitti klinikai szakpszichológus előadására került  sor a Nyitott Akadémia keretében a Csabagyöngye Kulturális Központban.  A szakember, előadásában az elengedést és az újrakezdés témáját taglalta.

A Nyitott Akadémia keretében pszichológiai témájú előadásokat hallgathatnak meg az érdeklődők, valamint számos olyan gyakorlati rendezvény is van, ahol egy műhelymunka keretében fejlődhetnek az emberek.

Dr. Almási Kitti előadásban azzal a helyzettel foglalkozott, amikor elveszítünk egy számunkra fontos személyt és információkat nyújtott abban, hogyan tudunk ezen továbblépni és újrakezdeni, akár egyedül, akár egy másik személy segítségével.

A Nyitott Akadémia következő előadása Békéscsabán november 14-én lesz, amelyen Dr. Vekerdy Tamás tart bemutatót "Jól értem a gyerekemet?" címmel.