Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Békéscsabai Szakképzési Centrum Szent-Györgyi Albert Szakgimnáziuma és Kollégiuma

A világbajnoki bronzérmes, többszörös Európa-­bajnoki bronzérmes úszó Bohus Richárd tartott élménybeszámolót az idei budapesti úszó-világbajnokságról a Békéscsabai Szakképzési Centrum Szent-Györgyi Albert Szakgimnáziumában és Kollégiumában.

Az élménybeszámoló során szó volt a világbajnokságra való felkészülési folyamatról. Kozma Dominik, Németh Nándor, Holoda Péter és Bohus Richárd négyes először egy Kolorádói edzőtáborban készültek Bob Bowman edzővel, majd hazatérésük után, a tengerentúli edzéstervet alkalmazva Szarvas János vezénylésével folytatták a felkészülést.

A 4x100-as férfi gyorsváltóban hatalmas sikert értek el, ugyanis harmadik helyen végeztek. Bohus Ricsi teljesítménye elengedhetetlen volt a történelmi sikerhez, hiszen a hatodik helyen ugrott a medencébe az utolsó 100 méterre és harmadikként csapott a célba.