Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Bonnyai testvérek

Töltsük meg idén is minél több gyermek iskolatáskáját! Ismét a kárpátaljai rászoruló gyerekeknek gyűjtenek a Bonnyai testvérek azért, hogy könnyebbé tegyék számukra az iskolakezdést.

Ahogy egész évben, így az iskolakezdés közeledtével is a rászoruló gyermekeknek gyűjtenek a Bonnyai testvérek. Békés megye több üzlete és egyházközsége csatlakozott ehhez a nagyszerű kezdeményezéshez. Az adománygyűjtés célja, hogy a mélyszegénységben élő kárpátaljai gyermekeknek könnyebbé tegyék az iskolakezdést.

Az egyik békéscsabai játékbolt már a kezdetek óta részt vesz az akcióban és támogatja a Bonnyai testvérek munkáját.

Aki segíteni szeretne, az 500, 1500 és 5000 forintos támogatói jegy megvásárlásával tudja támogatni a rászoruló gyermekeket.

Az adományokat augusztus 25-ig várják Békés megye több pontján, melyekről az egyik legnépszerűbb közösségi oldalon az "Adománygyűjtés a kárpátaljai gyermekek részére 2018" eseményen tájékozódhatnak.

Az idei Karácsonyra is a rászoruló gyermekeknek gyűjtenek a Bonnyai testvérek „Karácsonyi angyalok” címmel. Az ajándékokkal megtelt cipős dobozokat december 12-ig lehet leadni a város különböző pontjain.

A Bonnyai testvérek három évvel ezelőtt kezdték el a cipős doboz kezdeményezést „Karácsonyi angyalok” címen. Kezdetben csak Békéscsabán gyűjtötték az ajándékokat tartalmazó cipős dobozokat, de az akció mára már országossá nőtte ki magát, idén pedig már harmadik alkalommal rendezik meg.

Ahogy egész évben, így Karácsony közeledtével is a rászoruló gyermekeknek gyűjtenek. A két év alatt eddig összesen 1017 gyerek karácsonyát tették szebbé.

Az ország számos pontján és Békés megyében is több üzlet, óvoda és iskola csatlakozott ehhez a nagyszerű kezdeményezéshez. Az egyik békéscsabai játékbolt már a kezdetek óta részt vesz az akcióban és támogatja a Bonnyai testvérek munkáját.