Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

családi kör

Sokan az ünnepek után elutaznak kikapcsolódni, hogy kipihenjék az ünnep fáradalmit. De vannak, akik hagyományosan otthon családi- vagy barátai körben köszöntik az újesztendőt.

A karácsony ünnepe rengeteg készülődéssel és rohanással jár. A megfelelő ajándékok beszerzése, a karácsonyi menü elkészítése és a ház feldíszítése rengeteg munkával jár. Így a korábbi években egyre népszerűbbé vált az emberek körében, hogy egy másik országban vagy városban töltik a szilvesztert.

Stábunk az egyik 25 éve működő utazási irodát kérdezte meg arról, hogy az elmúlt évekhez képest mennyien utaznak el a karácsonyi ünnepek után egy kis feltöltődésre. Sokan ilyenkor - menekülve a hideg elől - inkább a melegebb éghajlatú országokat választják.

A téli, szilveszteri utazások során átlagosan 4 napos utakra foglalnak szállást az emberek. Nemcsak a külföldi utak a népszerűek, hanem sokan belföldön, egy wellness hotelben töltik el az évből megmaradt néhány napot.