Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

13 versenyszám

21. alkalommal rendezték meg a Nemzetközi Szenior Úszóverseny - Gáspár Ervin Emlékversenyt Békéscsabán, az Árpád Fürdőben. A kétnapos rendezvényen 13 versenyszámban mérettethették meg magukat sportolók.

A Békéscsabai Senior Úszó Egyesület 22 évvel a néhai elnökhelyettes, Marik László ötlete alapján alakult, akinek tiszteletére egy emlékfutamot is rendeztek a szervezők. Az egyesület által rendezett úszóverseny az egykori kiváló békéscsabai úszóedző, Gáspár Ervin nevét viseli, akiről minden évben egy emlékfutammal is megemlékeznek.

A Nemzetközi Szenior Úszóversenyen 13 versenyszámban mérettethették meg magukat a sportolók. A versenyzők között volt olyan is, aki több számban is elindult.

Csepeli Pálma már több éve részt vesz ezen a versenyen. Volt Békés Megye Legeredményesebb Sportolója, de ezen kívül még több remek eredményt is magáénak tudhat. A korábbi évekhez hasonlóan az idei versenyről sem távozott üres kézzel.