Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

gála

A hétvégén forró volt a hangulat az egyik békéscsabai bokszteremben, ugyanis komoly ökölvívó gálát rendeztek. A különböző súlycsoportokban megmérkőző bokszolók kemény menetekkel tették emlékezetessé az estét.

A kétegyházi küzdősport gálán bemutató, edző és gyakorló mérkőzéseket tekinthettek meg a nézők.

A szervező önkormányzat külön kérése, illetve a sport szövetségekkel való egyeztetés után a K3 szabályrendszer volt mérvadó a vegyes szabályrendszer küzdelmeinél. A nagyobb uncia számú védőfelszerelés és a technikák megfelelő korlátozása hozzájárult, hogy a kb. 5-600 néző kemény, de sérülésmentes gyakorló meccseket láthatott.

A hagyományoknak megfelelően gálaesttel tett pontot az évad végére a Békéscsabai Jókai Színház. A Városháza udvarán a közönségével együtt ünnepelte a teátrum az elmúlt évad szakmai és közönség sikereit. A rangos eseményen összesen 7 díjat adtak át, köztük a Gálfy Gyűrűt.

Az István a király musical egyik jól ismert jelenete nyitotta meg az estet. A méltán népszerű darabnak óriási sikere volt Békéscsabán, a jegyek pillanatok alatt elkeltek, minden előadás teltházas volt. 

- Az István, a királlyal nyitott és a Dzsungel könyvével zárt, fantasztikus évadot tudhatunk magunk mögött, hiszen baleset és nagyobb problémák nélkül, viszont a közönség szeretetével, a társulat jó szakmai munkájával és az országos szakma figyelmével zajlott ez az időszak – foglalta össze értékelését Fekete Péter igazgató.