Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

13. Tótkomlósi Nemzetközi Szenior Úszóverseny

13. alkalommal rendezték meg a Tótkomlósi Nemzetközi Szenior Úszóversenyt. A szenior úszó egyesületek nevezésén kívül az egyéni jelentkezőket is várták a szervezők, hiszen a rendezvény fő célja, hogy a versenyen keresztül népszerűsítsék az úszást és az egészséges életmódot mindenki számára.

A felnőtt lakosság rendszeres testmozgásának elősegítése, az egészség fenntartása, megőrzése, az úszás népszerűsítése, a hazai és nemzetközi kapcsolatok elősegítése és ápolása. Ezek, és a versenyzési lehetőség biztosítása volt a az elsődleges célkitűzése a 13. Tótkomlósi Nemzetközi Szenior Úszóversenynek is, mely a Tótkomlósi Rozmárok Szenior Úszó Klub rendezésében valósult meg, ebben az évben is.

A szokások szerint, miden évben van egy híres úszó-díszvendége az eseménynek, aki idén Zubor Attila, világbajnoki bronzérmes úszó volt, aki elmondta stábunknak, miért fontos sportág az úszás.