Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Gyula Várfürdő Kupa

Második alkalommal rendezték meg a Gyulai Várfürdő Kupát. A kétnapos tájékozódási futóversenyt ez alkalommal is számos lelkes sportolni vágyó választotta hétvégi programként.

A hideg idő ellenére is több mint 150 lelkes futó gyülekezett a II. Gyulai Várfürdő Kupa második napján indulásra várakozva. A fürdővárosban nagy népszerűségnek örvend a tájékozódási futás, így a szervezők már második alkalommal várták rajthoz a futni vágyókat, akiknek az állóképességük mellett a tájékozódási készségüket is próbára tette a verseny.

A városi tájékozódási futóverseny résztvevőinek Gyula történelmi épületei között, a fürdőváros utcáin, terein és parkjaiban kellett a térképen kijelölt pályán megtalálni a különböző pontok közötti legrövidebb és legalkalmasabb útvonalat. A rövidtávú, egyéni versenyre az ország számos részéről, illetve Romániából is érkeztek versenyzők.

Bár az előző hét kora tavaszias időjárásával ellentétben, a hétvégén hűvösebb idő várta a versenyen indulókat, a sportolni vágyóknak szerencsére ez sem szegte kedvét.