Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

közlekedési verseny

Kerékpáros közlekedési versenyt rendeztek Békéscsabán a Petőfi Utcai Általános Iskolában. A területi döntőn tizennyolc diák vett részt, akiknek elméletben és gyakorlatban is össze kellett mérniük tudásukat.

Idén is megrendezték a Kerékpáros Iskola Kupa közlekedésbiztonsági verseny területi döntőjét, melynek helyszíne a békéscsabai Petőfi Utcai Általános Iskola volt. A fiataloknak először egy teszt feladatsort kellett megoldaniuk, majd utána a gyakorlatban is megmérettették tudásukat, kerékpárral kellett teljesíteniük egy akadálypályát.

A vetélkedőre tíz iskolából összesen 18 fő érkezett, akik között voltak már visszatérő versenyzők is, például a Szlovák Általános Iskolából, a Petőfi Utcai Általános Iskolából, valamint az Erzsébethelyi Általános Iskolából is.

A gyakorlati pálya komoly kihívást jelentett az indulóknak, ezért igyekeztek megtalálni a helyes technikát, amivel kisebb-nagyobb hibák ellenére teljesíteni tudták a pályát.