Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Békés Megyei Könyvtár Jaminai Fiókkönyvtára

Élet és Minőség, avagy mit ne várj az orvosodtól címmel tartott előadást Dr. Szűcs Zoltán sebész, a Békés Megyei Könyvtár Jaminai Fiókkönyvtárában. A rendezvény egy sorozat része volt, melyben az érdeklődők hétről-hétre más és más témában hallhatnak érdekes előadásokat.

A Békés Megyei Könyvtár Jaminai Fiókkönyvtárában még tavaly indítottak egy előadássorozatot Új Utak a Gyógyításban címmel. Az előző évben természetgyógyászok voltak a vendégek, idén viszont már orvosok, akik a gyógyítás mindkét oldalát látják. Ezúttal Dr. Szűcs Zoltán sebész volt az intézmény vendége.

A szakember az orvostudomány határain túli-, egyéb gyógyulási formákat, valamint az orvoslás korlátai taglalta. Elmondta, az orvos csak orvosol, a gyógyulás folyamata ennél sokkal többet jelent.

A rendezvény sikere és a látogatók száma garantálja, hogy az előadássorozat jövőbeni részeiben is, érdekes témákban várhatók előadók az orvoslás minden területéről.