Hibaüzenet

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls _menu_load_objects() függvényben (/home/csabatvh/public_html/includes/menu.inc 579 sor).

Molcsányi Rita

A BRSE játékosa a Strandröplabda Magyar Bajnokságban is megméreti magát idén nyáron. Ráadásul a csabai liberó a szezon előrehaladtával egyre nagyobb lendületbe jön.

A 21 éves, sokszoros korosztályos válogatott játékos idén először indult el a Strandröplabda Magyar Bajnokságon. Ez egy 4 mesterversenyből és egy döntőből álló versenysorozat, melyből három forduló már lezajlott. A megmérettetéseken Rita két különböző párral indult.

- Az első két fordulón Soós Nikivel indultam, ahol egy negyedik és egy ötödik helyezést sikerült elérnünk, majd sajnos kiújult az év közbeni sérülése, ami miatt már a harmadik fordulón nem tudtunk együtt indulni, ezért párt kellett cserélnem. Így Dorkával, Szabó Dorkával, az UTE játékosával megbeszéltük, hogy a harmadik fordulón együtt indulunk, és rögtön egy második hellyel sikerült zárnunk – mondta el a magyar bajnok játékos.